Košarkaš Denvera Nikola Jokić isključen je sa meča protiv Detroita u finišu prvog poluvremena zbog prigovaranja sudijama.

ATV
Nagetsima je isključen i Majk Meloun, ali su ipak trijumfovali 107:103. Denver je protiv Detroita prekinuo niz od dva poraza uprkos isključenjima glavnog trenera i najboljeg košarkaša.

Majk Meloun isključen je u finišu prve četvrtine, a Nikola Jokić pred kraj druge dionice, ipak ni to nije pomoglo Pistonsima da dođu do pobjede. Detroit je u seriji poraza, i ne zna za pozitivan rezultat od oktobra.

Šef stručnog štaba Nagetsa isključen je sa utakmice na minut i 22 sekunde pred kraj prve četvrtine zbog druge tehničke greške koju je zaradio usljed rasprave sa sudijom.

Nikola Jokić isključen je takođe na minut i 22 sekunde, ali pred kraj prvog poluvremena. Jokić je u raspravu sa arbitrima ušao nakon duela sa igračima Detroita gdje je smatrao da je dva puta fauliran, prvo pri prijemu lopte, a potom i nakon situacije u kojoj je bio udvojen.

Uprkos isključenjima, Denver je savladao ekipu Detroita. Dva tima igrala su egal u drugom poluvremenu. Bilo je nekoliko smjena u vođstvu, ali su Nagetsi do pobjede došli zahvaljujući boljoj igri u odbrani u posljednjih nekoliko minuta meča.

Pistonsi od početka sezone imaju tek dvije pobjede uz 13 poraza i zacementiranu su na začelju Istočne konferencije, piše RTS.

Share.