in

Marija Šerifović se oglasila povodom Karleušinog napuštanja žirija

Dan nakon što je javnost obaviještena o tome da Jelena Karleuša više nije dio Zvezda Granda i žirija ovog takmičenja, te da će od 18. septembra u jednoj od stolica biti Ceca Ražnatović, oglasila se i Marija Šerifović.

Cecin dolazak nije komentarisala, ali Jelenin odlazak jeste.

Vidno tužna, Marija je objavila njihove dvije zajedničke fotografije, sa snimanja novogodišnjeg programa za 2021. godinu.

Uz nježne fotografije objavila je samo šest riječi.

“Možda nas spoji predstava nova, ponovo…”, napisala je kratko Marija.

Karleuša joj je na to ostavila samo emotikon slomljenog srca, čime je izazvala lavinu komentara.

“Imali smo priliku da ove dvije ludačke energije gledamo na jednom mestu”, “Nedostaješ već”, “Nezamenjiva”, “I nama je srce slomljeno”, “Zauvek najbolja”, neki su od njih.

Podsjetimo, Jelena se zvaničnim saopštenjem oglasila povodom napuštanja žirija, nakon što je Grand u svom saopštenju naveo da je novi član Ceca Ražnatović.

“Dragi moji, odlučila sam da je vreme da se pred novi album povučem iz Zvezda Granda i u skladu sa tim na svoju inicijativu, još 28. juna ove godine sam obavestila Grand produkciju i raskinula ugovor. Ovo odluku sam donela najpre kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi”, napisala je Jelena.

Dodaje da je bilo pokušaja da nađu način i uslove da nastave sa snimanjima.

“Nismo uspeli da se dogovorimo. Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati na dalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću”, poručila je Karleuša, uz priloženi dokaz o datumu prekida saradnje i napuštanju žirija.

Darko Lazić: Dugujem pola miliona evra

Mirko Šarović protiv mirnog osamostaljenja Republike Srpske