​Dragan Stojković, selektor reprezentacije Srbije, obratio se novinarima po slijetanju na aerodrom “Nikola Tesla”.

Fudbalska reprezentacija Srbije sletjela je u Beograd u srijedu uveče nakon debakla na EP u Njemačkoj.

Selektor Dragan Stojković Piksi prvi je viđen na aerodromu “Nikola Tesla” i na pitanje o ostavci poručio:

“Hajdemo sledeće pitanje”, kratko je odgovorio Stojković.

Usljedilo je pitanje novinara o krivici za neuspjeh.

“Čekali ste neuspeh, izvolite, udarajte, pljujte vređajte. Čekali ste, nemoj da se lažemo. Negativne stvari donose tu neku vrstu interesovanja. Po tebi smo loši, po meni nismo. Ne možeš da kažeš da se momci nisu borili i da nisu izgarali, a to je najvažnije u sportu. Borili su se momci, kapa dole. Nemojte da dirate reprezentaciju, jer je ona dala svoj maksimum. Što se kritika tiče, slobodno kritikujte, ja sam tu da primam udarce”, rekao je Stojković.

Još je dodao:

“Ja sam najodgovorniji, ja donosim odluke. Sve što sam uradio, uradio sam najbolje po tim. Od treninga, priprema utakmice, do analiza protivnika, do svega što je u opisu posla. nemojte da ste toliko… Samo se malo smirite sa pitanjima,. nisam ja rijaliti. Ne treba senzacije praviti. Ja sam ponosan na momke kako su predstavili Srbiju. Ne zaboravite, 90 odsto ljudi u Sbriji je smatralo da ćemo ‘popiti’ pet ili šest golova od Engleza”, zaključio je Stojković.

Upitan je da komentariše to što Mitrović, SMS i Tadić neće da igraju za reprezentaciju?

“Pa to pitaj njih, čoveče. To kad vidim zvaničnu izjavu, te informacije i dezinformacije neću da komentarišem. Pravite probleme gde ih nema. Ja razumem medije, ovo je idealna prilika. Čekali ste neuspeh, izvolte, udarajte, pljujte, vređajte… Čekali ste svi, nemoj da se lažemo.”, poručio je selektor, a prenosi “b92”.



Izvor:
Share.