Ove sedmice ljubitelji odbojke u Ražljevu imaće priliku da uživaju u dve uzbudljive utakmice. Odbojkaški klub Tempo biće domaćin na dva važna susreta.

Prva utakmica biće odigrana u četvrtak, 19. oktobra, u okviru četvrtfinala Kupa Republike Srpske. Tempo će odmeriti snage sa šampionom i osvajačem svih trofeja u najvišem rangu takmičenja u BiH u prethodne dve godine, odbojkaškim klubom Radnik iz Bijeljine. Utakmica počinje u 20 časova.

“Nema sumnje da je ekipa Radnika veliki favorit za naš duel, ali sigurno je da ćemo dati sve od sebe da prikažemo što bolju igru i da pružimo što jači otpor ekipi iz Bijeljine,” istakao je Bojan Novokmet, korektor domaće ekipe.

Drugi susret donosi okršaj između domaćeg Tempa i ekipe OK Maglić iz Foče. Utakmica se igra u nedelju, 24. oktobra, sa početkom u 15 časova u sportskoj dvorani u Ražljevu.

“Pozivamo sve ljubitelje odbojke da dođu u što većem broju i pruže podršku našoj ekipi koja ove godine pretenduje na sam vrh u borbi za titulu u Prvoj ligi Republike Srpske,” poručio je Nerman Kovačević, kapiten ekipe Tempa iz Ražljeva.

Ispunite tribine i podržite domaći klub u borbi za nove pobede!

Share.
Exit mobile version