in

Novogodišnja čarolija u biblioteci “Filip Višnjić”

JU Narodna biblioteka „Filip Višnjić“ Bijeljina priredila je predstavu Novogodišnja čarolija čekajući Djeda Mraza i fotografisanje sa Djeda Mrazom za djecu zaposlenih radnika Biblioteke.

Djeca čiji su roditelji članovi Sindikata, Sindikalna organizacija JU Narodne biblioteke „Filip Višnjić“ Bijeljina je obezbijedila paketiće.

– Predstavi su prisustovala i djeca koja pohađaju Specijalnu nastavu u četiri odjeljenja OŠ „Vuk Karadžić“ Bijeljina. S obzirom na to da je Biblioteka ustanova koja posebnu pažnju u svom radu usmjerava ka licima sa smetnjama u razvoju, posebnim potrebama i licima sa invaliditetom. Takođe, značajna pažnja posvećuje se organizaciji radionica sa učenicima sa posebnim obrazovnim potrebama koji pohađaju specijalnu nastavu i ove aktivnosti planiramo raditi i u budućnosti. Okolnosti koje su nastale usljed pandemije, ne dozvoljavaju nam održavanje redovnih radionica sa ovim učenicima, ali želja nam je da ih obradujemo i uključimo u svakodnevnicu, pogotovo pred predstojeće praznike. Ovaj događaj i predstavu smo iskoristili upravo u te svrhe, zajedno u saradnji sa Daliborom Todorovićem, koordinatorom Američkog kutka u Bijeljini, koji je uz nesebično zalaganje obezbijedio paketiće za djecu sva četiri odjeljenja OŠ „Vuk Karadžić“ Bijeljina koja pohađaju Specijalnu nastavu, saopštili su iz biblioteke “Filip Višnjić’

Izvor: Bijeljina danas

Dijana Hrkalović vraćena u pritvor

Obilježeno 100 godina Tehničke škole “Mihajlo Pupin” u Bijeljini