in

Lazić: Godinu obilježio permanentan rad SNSD-a za boljitak zajednice

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Bijeljini Vladimir Lazić izjavio je da gradska administracija ovu godinu nije na najbolji način iskoristila za razvoj lokalne zajednice iako je SNSD permanentno ukazivao na probleme na području grada i nudio rješenja.

Lazić se nada da će gradska administracija u narednom periodu imati više sluha za sve što Bijeljini treba i sve to povezati u čvrstu, stabilnu vezu sa višim nivoima vlasti u Republici Srpskoj.

On je, na novogodišnjem prijemu za medije, zahvalio novinarima za korektno i objektivno izvještavanje o radu Gradskog odbora SNSD-a i o onome što SNSD, kao najveća, najorganizovanija državotvorna stranka, radi za Republiku Srpsku i sve jedinice lokalne samouprave.

“U proteklih godinu dana imali smo dobru saradnju sa medijima i korektno, pravilno prenošenje onoga što je Odbor SNSD-a u Bijeljini radio, a radio je mnogo toga. Od nekih unutarstranačkih organizacionih stvari, do aktivnosti koje smo imali u toku godine”, podsjetio je Lazić.

On je naglasio da su značajne unutarstranačke aktivnosti bile i, poslije duže vremena, potpuna revizija članstva ove organizacije i formiranje nove baze podataka.

Lazić je građanima poželio srećnu i uspješnu Novu godinu i dobro zdravlje.

Izvor: Srna

U Bijeljini kažnjena 32 pješaka i 247 vozača

Nataša Cvijanović: Važno uključivanje i romske djece u vaspitno-obrazovni proces