in

Ema Kovač iz Bijeljine najbolja atletičarka RS u kategoriji mlađe pionirke

U organizaciji Atletskog saveza Republike Srpske danas je na Sokocu održana manifestacija pod nazivom “Veče atletike” na kojoj su proglašeni najbolji atletičari, klubovi i treneri za 2021 godinu.

Ema Kovač, član AK “Atletik” iz Bijeljine kao i prethodne dvije godine proglašena je za najbolju atletičarku RS u kategoriji mlađe pionirke i time potvrdila da je jedna od najperspektivnijih atletičarki BiH.

Ema je ove, 2021. godine imala izuzetno uspješnu sezonu. Uprkos povredi mišića uspjela je ostaviti konkurenciju daleko iza sebe osvojivši deset titula republičkog i državnog prvaka i viceprvaka u više uzrasnih kategorija i disciplina. Takođe, svoju kolekciju odličja obogatila je zlatnim i srebrenim medaljama sa više međunarodnih uličnih trka kod nas i u regionu.

Treneri AK “Atletik” jako su ponosni na Emu i njene rezultate jer je svojim radom i odricanjima dokazala da se i bez adekvatnih uslova za trenažni proces može doći do vrhunskih rezultata.

AK “Atletik” podsjeća sve ljubitelje atletike, bez obzira na uzrast da im se pridruže na treninzima i izaberu jednu od trkačkih, skakačkih ili bacačkih disciplina.

Dodatne informacije mozete dobiti na njihovim zvanicnim FB i instagram stranicama kao i na broj telefona 066-618-812.

 

Izvor: Bijeljina Danas

Bijeljina: Oblačno sa padavinama

Pobjeda rukometaša Bijeljine u Kotor Varoši