in

Druga trka šampionata BiH i Otvorenog prvenstva RS u auto-krosu

I ovog vikenda centar adrenalina i ljubitelja automobilskih trka biće auto-kros staza u Slobomiru. Druga trka šampionata Bosne i Hercegovine i Otvorenog prvenstva Republike Srpske u auto-krosu održaće se u subotu i nedjelju, 27. i 28. novembra.

Protekla prva trka šampionata završena je u fer i korektnoj borbi vozača iz tri kluba, AMKK ŽIG TIM DVOROVI, AKK OPTIMA MOTORSPORT Bijeljina i AKK GAS Brčko.

U klasi 1 prvo mjesto zauzeo je Todorović Luka, iza njega bio je njegov klupski kolega iz AKK OPTIMA MOTORSPORT Milan Radovanović, dok je trećeplasirani bio Spasoje Živanović iz AKK Gas Brčko.

U klasi 2 prvu poziciju osvojio je Dejan Tešić , drugi je bio Spasoje Živanović obojica iz AKK Gas Brčko, a treće mjesto zauzeo je Perica Stević iz AKK OPTIMA MOTORSPORT kluba.

Klasa 3 završena je poretkom Milenko Petrović AMKK ŽiG TIM, Dejan Karać AKK OPTIMA MOTORSPORT, a trećeplasirani bio je njegov klupski kolega Ilija Jovanović.

-Svim vozačima po klasama dodjeljeni su bodovi, a ktrka za bodove i šampionski pehar nastavlja se već ovaj vikend koji počinje trening vožnjama za startne pozicije u subotu, a nedeljna prva kvalifikaciona trka planirana je od 10h, rekao je organizator Saša Perić ispred AMKK ŽiG TIM.

-Ovim putem pozivamo sve ljubitelje ovog sporta da dođu u što većem broju i podrže naše momke u borbi, ali i organizatore u njihovom trudu i zalaganju da ovaj sport zaživi na našim prostorima, dodaje Saša.

Izvor: Bijeljina danas

Detalji tragedije: Žena sa dvoje djece u rukama izgorjela ispred vrata autobusa

Detalji pokušaja ubistva u Bijeljini: Komšija nožem nasrnuo na maloljetnika