in

CER sa prijateljima podelio 100 paketića za bijeljinske mališane

Period novogodišnjih i božićnih praznika sa sobom nosi posebnu magiju okupljanja, darivanja, ljubavi i druženja sa porodicom i prijateljima što svakako predstavlja jedinstveno mesto u srcu svakog čoveka.

Centar za edukaciju i istraživanje iz Bijeljine kroz svoje projektne aktivnosti godinama unazad u saradnji sa partnerima i prijateljima aktivno radi na unapređenju kvaliteta života mladih kako u Bijeljini tako i šire. Zajedno sa Omladinskim centrom “Vermont” iz Brčkog realizovano je preko 50 projektnih aktivnosti do sada, a taj broj će nastaviti da raste u budućnosti.

Sinoć je Centar za edukaciju i istraživanje iz Bijeljine (CER) u hotelu Drina u Bijeljini tradicionalno već sedmu godinu za radom organizovao podelu novogodišnjih paketića našim prijeteljima i mališanima iz socijalno ugruženih kategorija iz Osnovne škole “Knez Ivo od Semberije” i Osnovne škole “Meša Selimović” iz Janje.

Ovogodišnju podelu paketića finansijski su podržali Omladinski centar “Vermont” iz Brčkog i Estetski centar “Dermamedic” iz Bijeljine.

Na samom otvaranju Gradonačelnik dr Ljubiša Petrović pozdravio je sve prisutne, zahvalio se organizatorima na dugogodišnjem trudu koji ulažu u cilju unapređenja života mladih u Bijeljini, te svima poželeo dobro zdravlje i mnogo uspeha u Novoj 2022. godini.

Nakon pozdravne reči gradonačelnika Petrovića, tim animatora “Klovn Zvrle” je odigrao dečiju predstavu “Čekajući Deda Mraza” te podelio sto paketića prisutnim mališanima.

Humani gest Hotela Drina povodom Novogodišnjih praznika

Večeras u Bijeljini dobrotvorni koncert srpske tradicionalne muzike