in

Vulić: Što je više Bisere, sve je manje BiH

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je Srni da što je više Bisere Turković i njenog djelovanja, to je sve manje BiH.

“Samoproglašena kraljice bh diplomatije, ne igrajte se sa Srbima. Ako mislite da ste napakostili građanima Srpske i Trebinja povlačenjem saglasnosti na memorandum, želim da Vas informišem da ćemo i mi povući saglasnosti sa projekata od značaja za Vas i Vašeg mentora Bakira Izetbegovića”, rekla je Vulićeva, komentarišući to što je Turkovićeva povukla pozitivno mišljenje na memorandum o razumijevanju između BiH i Srbije u vezi sa izgradnjom aerodroma u Trebinju.

To što je prvo dala pozitivno mišljenje, pa se predomislila, kaže Vulićeva, još je jedan primjer da Turkovićeva od silnih putešestvija ne priprema dobro materijale, ne prisustvuje sjednicama i ne vlada materijom.

Ona je ocijenila da Turkovićeva sije mržnju i ruši BiH svakim svojim potezom.

“I ma šta ona činila, do islamske BiH neće doći dok bar jedan čestiti Srbin korača BiH. Dejton kaže da je BiH sastavljena od dva entiteta i tri naroda. Dejtonska BiH i BiH koja je iluzija u njenoj glavi nije ni blizu, a Turkovićeva očigledno ne baštini dejtonsku BiH”, rekla je Vulićeva

Uprkos vlažnom tlu i temperaturi vazduha koja je u plusu, snijeg počinje stvarati pokrivač.

Madam Jelena ostaje u pritvoru: Sumnjiče je da je podvodila djevojke i uzimala 40% zarade

Postavljanje solarnih panela na kućama moguće već krajem godine