in

Vukanović službenom škodom naletio na grudvu snijega

Foto: Nebojsavukanovic.info

Nebojša Vukanović, lider Pokreta “Za pravdu i red” i poslanik ove stranke u Narodnoj skupštini RS tokom putovanja od Nevesinja ka Gacku naletio je službenom škodom na zaleđenu grudvu snijega i tom prilikom oštetio donji dio automobila.

To je saopštio i Vukanović na svom blogu, na kome je naveo da “nije izazvao nikakav sudar, niti ugrozio pješake ili učenike”, a kako su to nešto ranije prenijeli pojedini mediji.

“Auto škoda oktavija je dosta nisko, niže u odnosu na volva, a zaleđena grudva preko koje sam prešao je probila hladnjak klime i crijevo, u podvozju. Na santu sam naletio tačno kod radara gdje je ograničenje 50 km/h, i naravno da u tom trenutku nisam brzo vozio, iako moram priznati da često žurim i brže vozim”, napisao je, između ostalog, Vukanović.

Rekao je da je odmah nakon što se to dogodilo pozvao generalnog sekretara Narodne skupštine Republike Srpske Borana Bosančića.

“I pitao ga da li da na licu mjesta popravim hladnjak i crijevo o svom trošku, ili da pozovem policiju, a on mi je rekao da je pravilo da policija uradi uviđaj, i da vozilo šlep-službom, koja je besplatna, pošaljem u škodin servis u Banjaluci, jer je kasko osiguran, a tamo se vozilo održava od njegove kupovine 2016. godine”, naveo je Vukanović.

Iste količine mesa došle u BiH po drastično većim cijenama

Varhelji zaboravio isključiti mikrofon pa se našao u centru skandala (VIDEO)