in

Trube, Karađorđe, Princip: Ovo je spot kojim Dodik poziva narod da na ulici odbrani njegovu pobjedu (VIDEO)

Tim riječima počinje video spot koji je na društvenim mrežama objavio predsjednik SNSD i kandidat za predsjednika Srpske, Milorad Dodik, kojim poziva narod na miting vlasti u utorak u Banjaluci.

U video poruci od jedne minute, punoj nacionalnog i emotivnog naboja, pomiješani su “narodna volja” na proteklim izborima sa nacionalnim srpskim herojma kroz istoriju.

Narod se poziva da dokaže da je dostojan borbe predaka i nasljeđa potomaka, sve iz fotografiju nedavno penzionisanog čuvara Zejtinlika, djeda Đorđa Mihailovića.

– Danas kao i mnogo puta do sada stani uz hrabre pretke protiv stranih zavojevača. Podigni našu trobojku iznad zastave izdaje. Stani pred Miloša, pred Lazara, pred Karađorđa, stani pred Mišića. Pokaži da si potomak Principa i Tepića. Podigni trobojku, stani uz narod, narodnu volju i slobodu Srpske – poruke su iz spota, uz zvuke trube u pozadini.

– Odbranićemo izbornu volju naroda Republike Srpske! Pozivam građane da nam se pridruže 25. oktobra u parku “Mladen Stojanović” kako bi svi vidjeli kolika je moć našeg okupljanja i koliko volimo Republiku Srpsku – objavio je Dodik na Tviteru.

Prijetio Euforu da će ispaliti iz zolje u pravcu Baze Butmir

CIK: Nisu utvrđeni rezultati izbora za predsjednika i potpredsjednika Srpske