in

“Rendž rover” banjalučke starlete planuo zbog neraščišćenih ljubavnih računa

Muškarac koji je u Tržnom centru “Delta planet” zapalio džip “rendž rover”, vlasništvo poznate banjalučke starlete Božane Vujinović, imao je hiruršku masku na licu i kapu na glavi, a još nije identifikovan.

Iz Policijske uprave Banjaluka, ne pominjući ime vlasnika vozila, saopštili su da preduzimaju sve neophodne mjere i radnje na pronalasku izvršioca i rasvjetljavanju krivičnog djela paljevina.

Motiv nije saopšten, a prema nepotvrđenim informacijama, spekuliše se da je vozilo zapaljeno zbog neraščišćenih ljubavnih afera.

“Rendž rover” je zapaljen u ponedjeljak na parkingu u TC “Delta”. Vozilo je u potpunosti uništeno, a povrijeđenih nije bilo.

– Požar je policiji prijavljen u 16.35 časova, a utvrđeno je da je nepoznato lice vozilo polilo zapaljivom tečnošću, nakon čega je zapalilo i pobjeglo. U toku je istraga – rekli su u policiji.

Vatru su ugasili pripadnici Vatrogasne brigade Banjaluka, a zbog požara je bio evakuisan “Delta planet”. Podmetanje požara snimile su kamere ovog tržnog centra i na snimku se vidi muškarac koji sa kanisterom prilazi automobilu, zatim posipa automobil i pali vatru, nakon čega bježi iz garaže. Požar je brzo buknuo i rasplamsao se.

Božana Vujinović je dospjela u javnost kada su njene fotografije objavljene u jednom izdanju najpoznatijeg magazina za muškarce “Plejboj”. Srpski mediji povezivali su je sa folk pjevačem Acom Lukasom, ali i sa poznatim brazilskim fudbalerom Nejmarom zbog fotografije iz Pariza.

Najveći skandal izbio je u avgustu 2019. godine kada je Božana sa još jednom djevojkom privođena u hotelu u Bečićima kod Budve u akciji suzbijanja elitne prostitucije. Ona je to demantovala, navodeći da nema veze sa prostitucijom.

Šta je Blinken poručio u pismu Predsjedništvu BiH

Vukanović: Poslije svakog sastanka s Amerikancima “mali Baja” je sve poslušniji