in

Radović reagovao na Begićeve tvrdnje: On je jedan običan manipulator

Ivan Begić nije ništa drugo već jedan običan manipulator koji je iskoristio svoju poziciju u PDP-u da postane vlasnik dva portala koje koristi za obračun sa onim za koje smatra da treba, poručio je narodni poslanik u NS RS Milan Radović u odgovoru na Begićeve tvrdnje da mu je prijetio.

“Prvi mi je poslao prijeteće poruke, a objavio je niz laži o meni: prvo me je optužio za svoj homoseksualni snimak, da bi zadnje što je objavio i izmislio laž da sam podigao veliki iznos novca sa Sberbanke i to čak 20 miliona KM. Svakako će doći vrijeme da odgovara za sve”, dodaje Radović.

Radović kaže da će na svaku prijetnju ili napad žestoko da reaguje.

“Čudi me da uopšte može i da spava zbog laži i manipulacija koje svakodnevno produkuje preko svoji portala Banjaluka-24 i Insajder in. Kada je već tako pošten neka javno objavi odakle mu novac za kupovinu i finansiranje tih portala ili da policija istraži”, poručio je Radović.

Radović dodaje da mu je Begić prvi prijetio.

“Prvi mi je poslao poruku da će mi se ‘krvi napiti’. O kakvom se manipulatoru radi najbolje govore poruke u kojima laže da mu je majka umrla i da nema šta da jede”, zaključio je Radović.

Italijanski medij fotografiju iz Donbasa predstavili kao prizor iz Kijeva

Ukrajinka pokušala prokrijumčariti muža u kutiji za igračke