in

Ivan Begić napušta politiku zbog eksplicitnog snimka

Odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Ivan Begić napušta politiku i mandat vraća stranci, potvrdio je to on na Facebook profilu.

Kako je objasnio, na ovo se odlučio “nakon mjeseci ucjena, psihičkog maltretiranja i prijetnji”.

On je prokomentarisao i pojavu njegovog privatnog snimka, te rekao da se zbog cijele situacije ne osjeća dobro i da trpi prijetnje i pritiske.

“Nakon mjeseci ucjena, psihičkog maltretiranja i prijetnji, danas je pušten moj privatni snimak koji se preko stranačkih baza naših protivnika šalje građanima i širi društvenim mrežama. Zbog istog snimka traženo mi je pola miliona KM, a zbog pritisaka i prijetnji koje trpim moje zdravstveno stanje se naglo pogoršalo. Zbog svega toga danas sam ponovo kod psihijatra i ne osjećam se dobro. U politiku sam ušao čista srca i iskrenih namjera, ali prljava igra političkih protivnika više ne bira sredstva. Moj privatni video snimak poslali su mojim prijateljima, a najviše boli činjenica da su snimak poslali mojim roditeljima kojima je ozbiljno narušeno zdravstveno stanje. Oštro demantujem da video ima veze sa mojim saradnicima niti bilo kom iz javnog života. Iako smatram da svako ima pravo na privatni život, svjestan sam odgovornosti koju imam kao javna ličnost, zbog toga se povlačim iz politike, predajem mandat odbornika i napuštam PDP”, rekao je Begić.

Šulić odgovorio zamjenici Šmita: “Gospođo, čiji ste Vi zamjenik”

BAKA PRASE UHAPŠEN! Policija ga ispituje zbog okolnosti pod kojima je preminula jutjuberka Kristina Kika Đukić