in

Aleksandra Petrović (23) iz Šapca pronađena obješena u Bijeljini

Aleksandra Petrović (23) iz okoline Šapca preminula je pod misterioznim okolnostima u jednom motelu kod Bijeljine.

Aleksandra je prije dvije nedjelje bila u Bijeljini sa svojim dečkom, koji je policiji ispričao da je djevojku usred noći zatekao obješenu u kupatilu sobe u kojoj su bili.

Recepcionar zvao Hitnu

– Tragični događaj policiji je prijavio ljekar Hitne pomoći, koju je te večeri pozvao recepcionar. Djevojka je pronađena ispred motela, jer ju je, navodno, tamo iznio dečko, koji ju je pronašao mrtvu u kupatilu. On je naveo da se probudio usred noći, a da nje nije bilo u krevetu. Kako je, navodno, rekao, kada je ušao u kupatilo, doživio je šok, jer je djevojka visila, pa ju je skinuo i izneo ispred motela – priča izvor i dodaje da je mladić ispitan u policiji. Prema riječima izvora Kurira, nadležni utvrđuju da li je mlada Šapčanka zaista izvršila samoubistvo.

– Pokrenuta je istraga i naložena obdukcija. Ima određenih indicija koje ukazuju na to da bi samoubistvo moglo biti inscenirano kako bi se prikrili tragovi zločina – objašnjava izvor.

Rajko Petrović, otac preminule Aleksandre, potvrdio je za Kurir da je njegova kćerka nastradala u Bijeljini.

– Ne znam šta se tačno dogodilo jer još nisam dobio rezultate obdukcije. Moja kćerka je bila ljepotica kakve nema u Mačvi, u osnovnoj i srednjoj školi je učestvovala na raznim takmičenjima, preko 25 zlatnih medalja je osvojila – priča neutješni otac i objašnjava da s kćerkom nije bio u kontaktu dvije godine, ali je iz razgovora s njenim prijateljima shvatio da nije odavala utisak osobe koja želi da se ubije.

Izvor: KURIR

U Srpskoj rođena 21 beba

Nastavnik pod istragom zbog sumnje da je pokušao da obljubi učenicu