Vijest dana je racija u bijeljinskom prigradskom naselju Dijelovi, u kojoj je policija na vikendici zatekla 26 osoba koje krše epidemiološke mjere uprkos najnovijim zabranama.
Prema saopštenju policije, dvije osobe su tom prilikom lišene slobode zbog ometanja policijskih službenika u vršenju službene radnje, i to C.V. iz Bijeljine i T.P. državljanka Srbije. Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao NoviGlas, privedeni C.V. je Cvijetin Vilotić, bivši poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Vilotić je ranije široku “slavu” stekao svojim kontroverznim nastupima u skupštini, a svojevremeno je bio i viralan video hit u regionu.

ATV navodi nezvanične informacije da je među 26 ljudi koje su policijski službenici zatekli na vikendici bili su i članovi PDP-a, i to jedan koji je trenutno odbornik u Skupštini grada Bijeljina, kao i jedan bivši narodni poslanik.

Kako je saopšteno iz bijeljinske policije, u vikendici je zatečeno 22 osobe, još četvoro je bilo ispred objekta u kojem se izvodila muzika uživo, a kod jedne državljanke Srbije je pronađena i medicinska droga za koju nije imala dokumentaciju.

Share.