Zaručnik pretukao Lohan zbog mobitela

0
387

U javnosti se pojavila snimka na kojoj se vidi kako glumici zaručnik zavrće ruku dok ona vrišti, držeći njegov mobitel u ruci. Lohan je Egoru nedavno bacila mobitel u more

Egor Tarabasov (22) poludio je tijekom odmora u Grčkoj nakon što je glumica Lindsay Lohan (30) u vožnji uzela njegov mobitel.

Oboje su izašli iz auta, a on ju je mahnito napao kako bi mu vratila telefon. Napravio joj je polugu i čupao je za kosu. Njezina obitelj zgrožena je njegovim nasilnim ponašanjem.

– On je jadna sirovina, a sad je jasno kao dan da je Lindsay u smrtnoj opasnosti dok je uz njega – rekao je glumičin otac Michael (56). Ruski milijarder i Lohan hodaju godinu dana, a nedavno su se i zaručili.

https://www.youtube.com/watch?v=WVMYyjQxC_E
Krajem sprnja u javnost je također procurila snimka na kojoj Lindsay bježi iz njihovog zajedničkog stana i vrišti da je ‘Egor želi zadaviti’. Nekoliko tjedana prije toga, također za vrijeme odmora, Lindsay je Rusu bacila mobitel u more.

Lohan je svog zaručnika javno optužila da ju je varao s ruskom dizajnericom, čiju je fotografiju i objavila, a zatim obrisala.

Egorovi roditelji smatraju da on treba prekinuti ‘agresivnu i napornu vezu’ koju ima s Lindsay.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here