Vujović: Hrvati jeste, prepotentni ste, a tko ne razumije potpuni je kreten

0
271

“NIKADA ne lažem, govorim samo ono što mislim. Rekao sam da su Hrvati prepotentni u određenom kontekstu”, odlučio je Veselin Vujović zaključiti prepucavanja nakon pobjede nad Hrvatskom u utakmici za svjetsku broncu.

Vujović je trenirao mnoge hrvatske igrače i o njima govori kao da su i danas njegovi. Nakon prve slovenske medalje, prvi doček Crnogorac je doživio u Zagrebu. Pitali smo ga, i odgovorio nam je, da nema osobe koja ne bi htjela voditi velesilu kakva je Hrvatska. Pa se malo opustio na dočeku u Sloveniji i ispričao vic o pobjedi nad Hrvatima. Vagali su mu svaku riječ izrečenu u euforiji i poslužili se njima da pobude nacionalističke priče. Legendarni Vujović odlučio je da će njegova ipak biti zadnja…

“Rekao sam da su prepotentni, ali bilo je to u pozitivnom smjeru. Svatko tko je drugačije razumio, potpuni je kreten. Takva sportska, rukometna nacija ima potpuno pravo biti prepotentna i tako se ponašati”, kazao je Vujović za Svijet rukometa.

Zaključio je i priču s hrvatskom reprezentacijom, odnosno sa Hrvatskim rukometnim savezom.

“U ovom trenutku niti mogu niti želim biti izbornik Hrvatske. Pitali su me nedavno o tome i ja sam pozitivno odgovorio. Pa tko ne bi volio voditi takvu reprezentaciju?! To je isto kao da me pitate želim li biti trener Barcelone. Trenutačno sam izbornik Slovenije i nemam ni vremena za takve razgovore.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here