“Veliki Hrvati” licemjeri i jahači apokalipse oko Croatia osiguranja

0
822

Pravi jahači apokalipse i društvenog nemorala uništavaju sve na putu vlastitog interesa. Lokalni poklisari posljednjih dana šire priču o moći sadašnje politike, kojoj nitko ne može ništa, politička stranka HDZ BiH ima nadnaravnu moć i ona odlučuje što će propasti tko će živjeti, a tko uživati na pljačci i korupciji. Stvara se sustav nihilizma i nemoći pred nadnaravnom moći stranke.

Najnovija priča kako će Croatia osiguranje živjeti najviše četiri godine i da će biti pometena s tržišta osiguranja iz redova HDZ BiH ne samo da je budalaština, već je priča o najgorem obliku ljudske apokalipse i samouništenja jednog naroda, kojeg vode kradljivci i punjači džepova javnim novcima, uzimajući ih tako tako hlapljivo kao da će sutra smak svijeta, a oni odlaze s raketom na Mars.

Istina je da pojedinci napuštaju Croatia osiguranje, ali na temelju čega govore da će njihova dojučerašnja tvrtka propasti, a Central osiguranje postati najbolje.

I još k tome radi se o pravnicima, koji su se imali prilike boriti za Croatia osiguranje, ali su na nezakonite radnje ostajali nijemi.

HDZ je činio čuda u Croatia osiguranju, bila je to krava muzara, eto sada je “pomuzena” i nestade mlijeka. U HDZ žele stvoriti priču o gospodarskom čudu u Central osiguranju, a priča kako će samo Croatia propasti predstavlja žal, jer se više ne može uzimati.

Ovakva društvena atmosfera koju unutar HDZ-a podgrijava skupina štetočina i neosvještenih ljudi je pokazatelj nacionalne kataklizme, društvenih odnosa, sveopće pljačke i nemorala.

Ona je odraz urušavanja bilo kakvog okvira za normalan život ne samo lokalno, već i šire.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here