Upravljali s 1/2 milijarde KM i sve upropastili – veliki obrazovani Hrvati

0
435

Zdenko Ćosić i ministri u proteklih su 7 godina upravljali sa 1/2 milijarde i u potpunosti su uništili županiju.

Ne radi se samo o financijama, uništeno je obrazovanje, gospodarstvo, gledamo kulturocid i izgubili smo jedinstvenu nacionalnu prepoznatljivost.

Umjesto pravne države gledamo vladavinu kriminala, od općinskih pa do županijskih institucija, ministri iz vlade prijete ubojstvima, potpuno je srušena zakonodavna i izvršna vlast

Rekli smo kako su upravljali s više od 1/2 milijarde KM za 7 godina. Dug županije je veći od 100 milijuna KM i sve javne ustanove su uništene.

Potpuni kaos
I pored svega “čvrsto” drže vlast iako godinama, pa i u 2015. godini nisu plaćali doprinose. Serviseri su lažnog obrazovanja, sva revizorska izvješća su bila negativna s jasnim pojašnjenjima kriminala, krali su gorivo, jer su im plaće bile male, gospodarstvo su poravnali sa zemljom, a vječno govore o velikom hrvatstvu. Kud ćemo veće izdaje od ove?

Ante Mišetić Sova upravljao sa 7 milijuna KM
Ovaj ljubuški “stručnjak” zakonodavnu vlast je srozao do mjere kriminala, a obećao je sjaj i “misir”. Sedam ga godina gledamo kako se vozi u bjesnim vozilima, lašti cipele i u prvim redovima pokazuje nova odjela.

Zapadna Hercegovina doživljava društveni krah upravo od društveno inferiornih osoba koje nemaju odgovornosti za obnašanje funkcija i imaju pogrešno poimanje i sliku prosperiteta.

Hoće li običan narod iz ove kataklizme izvući pouku? Mnogi kažu teško, jer je kriminal postao svakodnevica, a onima koji to ne mogu gledati predstoji iseljavanje.

Crkva o svemu uporno šuti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here