Tvrdi da je bio u Raju, upoznao Isusa te da su ga na Zemlju vratili s posebnom misijom

0
267

Opisao je i kako je vidio sobu u kojoj je vidio kako na zidu vise prave noge. U toj sobi nalazili su se svi dijelovi ljudske anatomije.
Kada je imao 18 godina, doktor Gary Wood automobilom je udario u kamion koji je bio ilegalno parkiran. Wood je tada zadobio teške ozljede, a čak je i proglašen mrtvim na mjestu nesreće.

Doktor tvrdi da je tada otišao u raj koji ga je “oslobodio boli” nakon nesreće u kojoj mu je bio razbijen grkljan i otkinut nos.

– Umiranje je kao skidanje odjeće. Izašao sam iz tijela, zemaljskog odjela, i bio sam podignut kroz krov automobila i cijeli život mi je prošao pred očima u sekundi. Nakon toga sam se našao u masivnom vrtlogu u obliku oblaka koji je bio sve svjetliji i svjetliji – objasnio je Wood u razgovoru za The Express.

Kazao je i kako je tada ugledao “veliki zlatni satelit koji Biblija naziva Raj”. Tvrdi da ga je na ulazu pozdravio anđeo visok više od 21 metra koji je stajao ispred vrata širokih više od 800 kilometara, prenosi Večernji list.

– Imao je mač, lijepu zlatnu kosu. Unutar grada se nalazio anđeo koji je držao neke knjige – objašnjava Wood te dodaje da su anđeli tada porazgovarali nakon čega mu je bio dopušten ulazak u grad.

Rekao je i kako je susreo najboljeg prijatelja iz djetinjstva koji je poginuo u incidentu s kosilicom te da mu je on pokazao tu “magičnu zemlju”.

Opisao je i kako je vidio sobu u kojoj je vidio kako na zidu vise prave noge. U toj sobi nalazili su se svi dijelovi ljudske anatomije.
– Ljudi me pitaju zašto bi netko imao takvu sobu. Zato što Bog ima rezervni dio kada treba čudo – kazao je Woods.

Tvrdi da je upoznao Isusa te da je poslan na Zemlju s posebnom misijom da ljudima kaže kako je Raj stvaran.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here