Tri mjeseca nakon smrti sahranjen George Michael

0
237

Tri mjeseca nakon iznenadne smrti, na Božić 2016. godine, napokon je sahranjen pop pjevač George Michael.

Na maloj privatnoj ceremoniji u Londonu bili su prisutni samo obitelj i najbliži prijatelji koji su nakon pokopa zahvalili službenim priopćenjem obožavateljima na porukama ljubavi i podrške, javljaju agencije.

Možemo potvrditi da je pokop pjevača Georgea Michaela održan danas. Obitelj i bliski prijatelji okupili su se na maloj privatnoj ceremoniji kako bi se oprostili od voljenog sina, brata i prijatelja. Obitelj Georgea Michaela željela bi zahvaliti obožavateljima diljem svijeta na mnogobrojnim porukama ljubavi i podrške. Molimo vas za razumijevanje da se naša privatnost poštuje, daleko od medija i javnosti, navodi se u priopćenju.

Ovime je napokon završena tromjesečna agonija, koliko su se čekali nalazi kojima bi se potvrdio točan uzrok smrti pop pjevača.

Iako se pričalo kako obitelj ne želi Fadija Fawaza, partnera preminulog pjevača na sprovodu, on se na kraju ipak pojavio. – See more at: http://www.pogled.ba/clanak/tri-mjeseca-nakon-smrti-sahranjen-george-michael/111880#sthash.olNenDGd.dpuf

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here