Tjelohranitelj Lady Diane: Da me poslušala, još bi bila živa

0
666

Princeza Diana odbila da je i nakon razvoda s princom Charlesom čuvaju privatni zaštitari kraljevske obitelji. Poginula je 1997. godine, dok je autom bježala od paparazza.

U emisiji NBC-a ‘The Life and Death of Princess Diana: A Dateline Investigation’, njeni prijatelji i suradnici pričaju o posljednjim trenucima velške princeze te o posljedicama njene smrti.

– Da je kraljica Elizabeta inzistirala da Diani ostane privatna zaštita, Lady Di bi još bila živa – rekao je bivši zaštitar kraljevske obitelji Ken Wharfe u intervjuu za dvosatnu emisiju. Wharfe je radio i kao Dianin privatni tjelohranitelj, prenosi 24sata hr.

Ken tvrdi da je Diani nakon razvoda s princom Charlesom savjetovao da se ne odriče zaštite koju je imala kada je bila u braku. On smatra da bi se tragedija u kojoj je Diana poginula mogla izbjeći da ga je poslušala, ili da je kraljica inzistirala.

Lady Di umrla je u pariškom tunelu 31. kolovoza 1997. dok su nju i njenog tadašnjeg dečka Dodija Al-Fayeda naganjali paparazzi.

Jedan od Dianinih najbližih suradnika, James Colthurst također je otkrio da se nakon razvoda Diana bojala da se Camilla ne zbliži previše s njenim sinovima Williamom i Charlesom te da im postane ‘zamjenska majka’.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here