Tina o mučnim detaljima: ‘Ne sjećam se seksa s mladićima’

0
479

Katanić je u iskazu pred tužiteljima rekla kako se ničeg ne sjeća jer je bila u alkoholiziranom stanju. Vjeruje kako joj je Domagoj R. objavom snimke htio nauditi jer je ona javna osoba.

Trojicu mladića manekenka i voditeljica Tina Katanić prijavila je nakon što su u javnost krajem svibnja i početkom lipnja iscurile dvije eksplicitne snimke nje i dvojice mladića J. L. i D. Z.

Upravo na temelju njezina iskaza i podataka iz mobitela, koji je pronađen kod M. K. i zaplijenjen, odvjetništvo je podnijelo optužnicu protiv Domagoja R. (24) za neovlašteno snimanje i distribuciju tih snimki.

Na mobitelu, koji je Domagoj prodao kad su mediji počeli pisati o snimkama, policija je pronašla 24 snimke kraćeg trajanja koje prikazuju Tinu u odnosu s dvojicom mladića. One će na sudu biti upotrijebljene kao dokazni materijal protiv optuženoga. Domagoj je pak nedostupan pravosudnim tijelima, ne odaziva se na pozive suda te mu je adresa nepoznata. Zbog opasnosti od bijega sud mu je odredio istražni zatvor te će ga policajci, čim ga lociraju i uhite, odvesti u zatvor u Remetincu.

Tina sad samo želi da sve sporne snimke budu izbrisane s interneta kako bi mogla normalno živjeti jer želi zasnovati obitelj i ne želi da je tako nešto prati kroz život.

I dok se Domagoj R. u istrazi branio šutnjom, u odgovoru na optužnicu ustvrdio je da ne postoji nijedan konkretan dokaz koji je može potvrditi. Da je imao namjeru objaviti snimku, kaže, pustio bi ih sve te da su one puštene s mobitela J. M.

– Da je Tini zaista bilo loše i da se ničega nije sjećala, ne bi iduće jutro otišla s nama na kavu i pozvala nas na ručak – tvrdi Domagoj.

Nakon što su snimke izašle u javnost život mu se pogoršao, počeo je dobivati prijetnje, a propalo mu je i nekoliko nogometnih transfera.

M. K., kod kojega je policija pronašla i zaplijenila mobitel, istražiteljima je ispričao da je u travnju ili svibnju 2015. htio kupiti mobitel i da mu je Domagoj prodao iPhone 6 za oko 3000 kuna. Tvrdi da nije uspio otvoriti mobitel ni pregledati njegov sadržaj jer je bio šifriran, a Domagoj mu nije otkrio šifru. Kupio ga je nekoliko dana prije ili poslije nego što se snimka pojavila na portalima. Inače, Domagoju ovo nije prvi sukob sa zakonom. Još je u travnju 2012. pravomoćno osuđen na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine, uvjetno na tri godine zbog ucjene. Osim toga, u drugom je slučaju optužen da je potkradao roditelje tadašnje djevojke i da im je od studenog 2014. do travnja 2015. godine ukrao Rolex i 170.000 kuna gotovine.

Svi četvero su pili alkohol

Kritične zgode početkom 2014. godine nazvao me Domagoj R. (24). Kad sam se našla s njim, bio je u društvu s J. L. i D. Z. Svi četvero smo konzumirali više vrsta alkohola. Što se točno dogodilo ne sjećam se jer sam bila u alkoholiziranom stanju.

Probudila se dezorijentirana

Kad sam se sljedeće jutro probudila u tom stanu, tamo su još bili i Domagoj R., D. Z. te J. L. Već tada mi nije bilo jasno što se dogodilo prethodne noći. Kad sam se probudila, osjećala sam nelagodu s obzirom na to da sam intuitivno osjećala da nešto ne valja, no nisam znala što.

Tražila ga je da joj pokaže mobitel

Pretpostavljam da mi je videosnimkom, koju je sačinio i distribuirao na moju štetu, htio nauditi s obzirom na to da sam javna osoba. Iako se ne sjećam događaja od prethodne noći, sjećam se da sam sljedećeg jutra pokušala od Domagoja dobiti njegov mobitel, no on mi ga nije htio dati.

Prijatelji joj javili za eksplicitnu snimku

Krajem svibnja ili početkom lipnja 2015. godine prijatelji su mi rekli da moja eksplicitna snimka s J. L. i D. Z. kruži WhatsAppom, a kasnije i internetskim portalima, prenosi 24sata hr.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here