Svijet raspravlja o “važnom” pitanju: Kako će Brad i Angelina podijeliti pare?

0
54468

Ovih dana svijet je obišla vijest o tome da se jedan od najpoznatijih slavnih parova razvodi.

Nije trebalo dugo da se pokrene “važno” pitanje o tome kako će Brad Pitt i Angelina Jolie podijeliti svoje milijune.

Strani mediji navode da će par javnost o svom razvodu obavijestiti (tek!) na jesen, no obožavatelji, ali i oni koje ova tema jako zanima, neće izdržati do tada. Tako su spekulacije o podijeli oko pola milijarde dolara vrijednog bogatstva već započele. Tome treba nadodati i iznose koji im se svakodnevno slijevaju na račun, a par trenutno posjeduje kuću u Los Angelesu, stan u New Yorku, dvorac Mitavel u Francuskoj te luksuznu vilu u Italiji.

Glasine o razvodu potaknula je izjava neimenovanog izvora koji je za tabloid InTouch rekao da je Brad taj koji želi okončati njihov brak – nešto manje od godinu dana nakon što su se vjenčali. Prije toga bili su u vezi gotovo deset godina.

A razlog zbog kojega još ne žele objaviti kraj svog braka, ako je to uopće istina, navodno je taj što zajedno promoviraju svoj film “By The Sea”. “To je Angelinin najosobniji film dosad i puno joj znači. Preklinjala je Brada da ostane s njom dok film ne postane hit. On je nevoljko pristao”, rekao je nepoznati izvor i dodao da se Brad žali kako ga Angelina kontrolira od prvog dana veze.

“Iako mu se isprva sviđalo što je preuzela kontrolu, počeo joj je zamjerati moć koju ima nad njim”, tvrdi isti izvor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here