Stoka se vratio doma: Prijavio se na burzu i sada traži posao

0
622

Na odvikavanju je bio 2007. i 2010. u španjolskoj klinici, a prije tri godine pomagao mu je Zvjezdan Linić. Reper se tad pohvalio da je u komuni napisao deset duhovnih pjesama

Reper Marin Ivanović Stoka (35) vratio se s četvrtog odvikavanja. U komuni je proveo nekoliko mjeseci, a čim je stigao u obiteljski dom u centru Zagreba, gdje živi s roditeljima, počeo je tražiti posao. Stoka se prijavio na burzu, ali se ne planira odreći glazbe.

Nove hitove pisat će uz pomoć nekadašnjih suradnika. S majkom Vesnom prije osam godina objavio je knjigu ‘Narko d­n­evnik zvijezde re­patice’, u kojoj je opisao svoju borbu s drogom.

Na odvikavanju je bio 2007. i 2010. godine u španjolskoj klinici za odvikavanje, a prije tri godine pomagao mu je Zvjezdan Linić. Reper se tad pohvalio da je u komuni napisao deset duhovnih pjesama.

– Bog daje rime gangsta, vrijeme je da počnem i njega slaviti kroz rap. Zaslužio je to. Da se pozitivnim riječima, rap propovijedanjem, obratim ekipi te kroz gangsta flow širim dobro i ljubav – zaključio je Stoka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here