SARA U SUZAMA Ne znam gdje sam! Mama, tata, donosim vam zlato

0
387
Rio de Janeiro, 18.08.2016 - Senzacionalna 21-godišnja hrvatska atletièarka Sara Kolak postala je olimpijskom pobjednicom na Igrama u Rio de Janeiru, po drugi put u dva dana popravivši osobni i državni rekord koji sada iznosi 66.18 metara, a postigla ga je u èetvrtoj seriji finala. Na slici Sara Kolak slavi sa hrvatskom zastavom. foto HINA/ Damir SENÈAR /ds

GOTOVO NITKO od Sare Kolak nije očekivao ni medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, plasman u finale bio je veliki uspjeh, ali 21-godišnja hrvatska atletičarka napravila je senzaciju osvojivši zlato.

Sa 66.18 drugi je put u Riju popravila hrvatski rekord i pomela konkurenciju.

Nakon pobjede na terenu, oduševila je hrvatske gledatelje svojim prvim nastupom kao olimpijska pobjednica.

“Još ne vjerujem! Zaslužila sam ovo, borila se, htjela sam pokazati da se nisam zasitila finalom, pokazala sam da se mogu boriti s najboljim atletičarima svijeta. Mama, tata, zlato ide doma”, rekla je odmah nakon pobjede za HTV, a svojim izjavama i stavom oduševila je navijače i sigurno stekla nove fanove.

“Iskreno, kad uđeš u finale, mora ti biti cilj medalja. Možda nećeš baciti za medalju ove godine, možda ćeš druge, ali to je cilj. Ovo je bilo jako daleko”, rekla je Sara još uvijek u nevjerici nakon uspjeha karijere.

“Ponavljala sam si da ne idem kući, svi su mi ponavljali: Uživaj, to su ti prve Olimpijske igre. Ovo sve što se događalo u zadnje dvije godine, ili te spusti ili te ojača. Spremali smo se psihički i fizički za ovo danas”.

“Hvala mom treneru i sparing partnerici. Hvala Sandri i Edisu, košarkašima koji su me došli podržati. Ne znam gdje sam”, pričala je Sara.

Kad je shvatila da će medalju oko vrata staviti tek sutra na svečanoj dodjeli dodala je: “Tko će dočekati sutra”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here