Refik Kurgaš uhićen zbog spolnog odnosa s djetetom, u stranci neugodno iznenađeni…

0
229

Predsjednik Županijskog odbora A-SDA u ZDŽ Refik Kurgaš uhićen je jučer u Visokom.

Kako je za N1 potvrđeno u Tužiteljstvu ZDŽ, Kurgaš je osumnjičen za krivično djelo spolnog odnosa sa maloljetnim djetetom.

Kurgaš je, saznaje N1, uhićen dok je bio u društvu maloljetne djevojčice koju je od ranije poznavao.

Osumnjičeni je danas ispitan od postupajućeg tužitelja Županijskog tužiteljstva ZDŽ, a Općinskom sudu upućen je prijedlog za određivanje mjere pritvora u trajanju od 30 dana zbog postojanja sumnje da je počinio ovo krivično djelo.

Stranka demokratske aktivnosti (A-SDA) priopćila je danas, kako javlja Fena, da privođenje predsjednika Županijskog odbora te stranke Zeničko-dobojske županije Refika Kurgaša, a potom i razlozi njegovog uhićenja koje su prenijeli mediji, predstavlja izuzetno neugodno iznenađenje i vrlo potresnu vijest.

U priopćenju se ističe da, ukoliko navodi optužnice budu potvrđeni, za Stranku demokratske aktivnosti BiH Refik Kurgaš je završio svaku političku karijeru i zauvijek izgubio svako poštovanje.

– Stranka demokratske aktivnosti BiH po ovom će pitanju imati vrlo jasan stav koji ćemo bez ikakvog uvijanja iznijeti u javnost, jer smatramo da za ovakva nedjela ne smije postojati nikakav prag tolerancije – priopćeno je iz Press službe A-SDA BiH, prenosi Fena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here