Rat se nastavlja: Evo kako Severina sada pokušava spriječiti Milana da viđa malenog Aleksandra…

0
3219

Nastavlja se rat, pretpostavljate, između Severine Kojić i Milana Popovića. Srbijanski Blic piše da je Severina zatražila da se Milanu zabrani pravo na boravak u Hrvatskoj kako ne bi mogao viđati sina.

Milan Popović je tražio i dobio odobrenje za privremeni boravak u Hrvatskoj koji traje do 2021, a koji je podnio kako bi mogao viđati sina Aleksandra koji vrijeme provodi s mamom i u Hrvatskoj, ali i u Beogradu gdje ona živi s obitelji Igora Kojića.

Severina je, kako piše Blic, podnijela zahtjev u policiji da se Milanu onemogući privremeni boravak jer je, kako je navela, dao lažne podatke, te da ne zadovoljava zakonske uvjete. Zahtjev je odbijen.

Pjevačica je tražila da se provjere svi Milanovi privatni letovi kako bi dokazala da on u Hrvatskoj nije provodio dovoljno vremena da bi dobio pravo na boravak, a između ostalog navela je i da on predstavlja opasnost za javnost zato što je, na njenu prijavu, u tijeku postupak zbog sumnje da je učinjeno kazneno djelo prema djetetu, te da je počinio obiteljsko nasilje na štetu Severine Vučković, sada Kojić, kao i da je počinio kazneno djelo oduzimanja djeteta.

Ministarstvo unutarnjih poslova je odgovorilo da nije u mogućnosti odobriti njezin zahtjev s obzirom na to da nisu ispunjene njene pretpostavke.

Inače, Severina je Milanu Popoviću poslala gotovo 200 tužbi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here