Predsjednik općinskog vijeća Fojnica dr. Bogomir Barbić pristupio HSP-u BiH

0
517

Predsjednik HSP-a BiH Stanko Primorac zajedno sa zamjenikom predsjednika Berislavom Elezom i dopredsjednicima Viktorom Kvesićem i Lazom Rajičem obišao podružnice u središnjoj Bosni.

Prilikom posjete predsjednik je upoznat o stanju u podružnicama u Županiji Središnja Bosna.

Dr. Bogomir Barbić imenovan Povjerenikom podružnice Fojnica

Predsjednik općinskog vijeća Fojnica dr. Bogomir Barbić pristupio HSP-u BiH i imenovan povjerenikom podružnice Fojnica.
Kao što je poznato da je dosadašnji predsjednik podružnice Fojnica prof. Mijo Perić upoznao vodstvo stranke kako nije u mogućnosti voditi podružnicu isključivo zbog zdravstvenog stanja. U razgovoru sa članovima podružnice predsjednik Primorac imenovao je dr. Bogomira Barbića povjerenikom podružnice HSP-a BiH Fojnica.

Dr. Barbić se zahvalio na ukazanom povjerenju te je istakao da u Fojnici ima velikog zanimanja za HSP BiH te da će uz dosadašnje članove i veliki broj novih članova organizirati jaku podružnicu a na predstojećim lokalnim izborima ostvariti značajan rezultat.

Ljuban Živko imenovan Povjerenikom podružnice Bugojno

Zbog izostanka dosadašnjeg predsjednika Podružnice HSP-a BiH Bugojno koji se nalazi u inozemstvu predsjednik Primorac je imenovao Povjerenikom dosadašnjeg dopredsjednika Ljubana Živka.

Razgovaralo se i o predstojećim lokalnim izborima i o mogućim koalicijama. Predsjedništvo HSP-BiH odlučilo je dati potpunu autonomiju podružnicama o odlučivanju izlaska na izbore i eventualnim koalicijama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here