POLICAJAC NA TAJNOM ZADATKU GLUMIO MUŠTERIJU PROSTITUTKE: ‘Odmah me pitala želim li klasično ili oralno, cijena je bila 300 kuna’

0
883

‘Nazvao sam broj iz oglasnika i javila mi se žena koja mi je odmah rekla cijenu i što nudi. Objasnila mi je da nudi seksualne usluge u vidu klasičnog i oralnog seksa.
Kad sam došao k njoj pustila me u stan i odvela u spavaću sobu.

Još jednom sam ju pitao što u stvari radi i što nudi. Odgovorila mi je da nudi klasičan i oralni seks, te da za to trebam platiti 300 kuna za pola sata.
Akcija policije u središtu grada
Kad sam to čuo pozvao sam kolege koji su sa mnom bili u akciji. Odveli smo ju iz stana i priveli u postaju’, opisao je na Prekršajnom sudu splitski policajac kako je u prosincu 2014. godine uhićena tada 54-godišnja prostitutka.
Ona je, kako je utvrđeno, mjesec dana ranije u Iločkoj ulici u Splitu iznajmila stan i počela nuditi seksualne usluge.
Je li bila dio lanca?
Iako su akciju realizirali iznimno ozbiljno, tražeći od policajca da glumi klijenta zainteresiranog za odnos s prostitutkom, istražitelji nisu utvrdili je li ova 54-godišnjakinja možda dio nekog većeg lanca prostitucije.
Zato je samo protiv nje podnijeta prekršajna prijava, na osnovu koje je i proglašena krivom, te kažnjena sa 600 kuna.
Sud je povjerovao policajcu i njegovoj kolegici koji su detaljno opisali kako je 54-godišnjakinja uhićena.
‘Njih 30 platilo mi je za seks’
‘Ja i kolega utvrdili smo da se osumnjičena žena oglašavala putem Malog oglasnika. Nudila je seksualne usluge za novac, pa ju je on nazvao na telefon. Osmah mu je rekla i cijenu. Zajedno smo otišli do njezinog stana. Ja sam bila ispred vrata dok je kolega ušao unutra. Nakon što smo ju priveli priznala mi je da je imala najmanje 30 klijenata. Ja sam joj osobno oduzela dva mobitela i 18 komada zapakiranih kondoma’, prisjetila se splitska policajka akcije u kojoj je uhićena prostitutka.
Relativno blagu kaznu dobila je budući da ranije nije osuđivana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here