Otkriven pravi razlog posjeta Brada Pitta Hrvatskoj

0
307

Slavni holivudski glumac Brad Pitt posjetio je hrvatsku obalu kako bi krenuo sa svojim novim projektom, a to je gradnja hotelskog resorta u naselju desetak kilometara udaljenom od Šibenika, Zablaću
Glumac, producent, aktivist, a uskoro, sudeći po svemu, i hoteljer Brad Pitt zadnji je među poznatim osobama koji je ušao u pokretanje luksuznog hotelijerskog projekta, a za svoju je destinaciju izabrao Hrvatsku, piše Cntraveler.com. Luksuzni resort trebao si sadržavati hotele, vile, restorane, trgovine i golf terene.

Masivni projekt koji će biti smješten u maleno obalno mjestašce Zablaće, vrijedit će 1,5 bilijuna dolara, a bit će izgrađen u modernom ekološkom duhu i planiran u stilu podneblja u kojem se nalazi, izvještava People magazine.

Grandiozni projekt počeo je s Bradovom iznenadnom posjetom Hrvatskoj prije tjedan dana, upravo u vrijeme kada je švicarska fondacija investirala 70 milijuna u njegovu ideju. Nikola Bašić, arhitekt koji se pridružio Bradu Pittu u njegovoj kratkoj istraživačkoj posjeti, ispričao je za medije kako poznati glumac misli da je Hrvatska najljepša država koju je ikada vidio. Brad Pitt je tako već, kroz svoju fondaciju naziva Make It Right, u New Orleansu nakon devastirajućeg uragana Katrina izgradio stotinjak kuća.

Tako se gospodin Pitt pridružio rastućoj listi holivudskih zvijezda koje su krenule s hotelskim projektima. Robert De Niro otvorio je The Greenwich Hotel u New Yorku, a planira otvoriti još jedan u Londonu te jedan na Karibima. Nogometaš Cristiano Ronaldo početkom ljeta otvorio je hotel u rodnom Lisabonu, a Leonardo DiCaprio najavio je milijunski eco turistički resort u Belizeu.

 

Story

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here