Novo predoziranje u Mostaru? Završena obdukcija preminule majke dvoje djece

0
522

Danas je završena obdukcija tijela 39- godišnje Kristine K., inače majke dvoje maloljetne djece, koja je sinoć pronađena mrtva u napuštenoj kući u mostarskom naselju Cim.

Sumnja se na predoziranje, ali točan uzrok smrti trebao bi se znati nakon toksikoloških vještačenja. Kako doznaje Pogled.ba, ona je policiji već poznata kao dugogodišnja korsinica narkotika. Naime, u više je navrata uhićivana zbog droge.

– Njezina obitelj je jako fina. Imaju veliku trgovinu odjeće, ali je ona, nažalost, odavno bila krenula stranputicom. Koliko je nama poznato, u posljednje vrijeme, nakon razvoda, živjela je u Dubrovniku pa je nismo često ni viđali. O djeci su se brinuli njezini roditelji. Šteta, imala je sve uvjete za normalan život- tužno će stanovnici ovog naselja.

Kako smo pisali, u mostarskoj bolnici je u subotu preminuo Banjolučanin Dragan L. (40) , koji je prethodno zatečen u nesvijesti u WC-u jednoga od kafića u stambeno-poslovnom centru Orca. Kod njega je pronađena šprica, a i on je bio poznat kao korisnik teških droga.

Inače, samo u zapadnoj Hercegovini trenutačno je registrirano gotovo 1000 ovisnika o drogama.

 

pogled.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here