Nemilosrdni srpski ubojica sije strah po Italiji: ubio je već dvoje ljudi i ranio policajca, traže ga već dva tjedna, brojni građani u panici javljaju da su ga vidjeli; ‘Ruski Rambo’ odlično se snalazi u šumi i gotovo je neuhvatljiv

0
275

Igor Vaclavić, Srbin iz Subotice kojega zovu ‘ruski Rambo’ jer je u Moskvi služio vojsku, u posljednja dva tjedna najtraženija je osoba u Italiji zbog dva ubojstva i jednog ranjavanja, prenose srbijanski mediji.

Vaclavić je 1. travnja ubio vlasnika jednog bara u Bolonji jer mu nije predao novac i nakon toga pobjegao u šumu. Tu ga je uočio šumski čuvar, koji ga je htio uhititi, ali ga je Igor i njega ubio.

Nakon toga policija je krenula u potragu za kriminalcem, ali ni ta akcija nije uspijela, a Vaclavić je i u toj potjeri ranio jednog policajca.

Mediji javljaju da se ‘ruski Rambo’ odlično snalazi u šumi i da je gotovo neuhvatljiv. Ipak, policijski psi naišli su na njegov trag.

Sada za njim tragaju specijalci, a uključene su i helikopterske jedinice pa se predpostavlja da bi uskoro konačno mogao biti uhićen.

Problem policiji predstavljaju i brojni građani koji se javljaju da su vidjeli ovog opasnog bijegunca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here