Navodni otac djeteta ubijene Kristine: ‘Ne, dijete nije moje!’

0
454

Nekoliko dana nakon šokantnog ubojstva 18-godišnjakinje koju je ubio 19-godišnji sin poznatog ugostitelja, oglasio se i muškarac za kojeg majka žrtve tvrdi da je bio otac njenog djeteta.

Tvrdnje koje su se pojavile u medijima da sam otac Kristinina djeteta nikako ne mogu biti točne i sve ih odlučno odbacujem. Kristinu sam poznavao samo površno, a nismo se niti vidjeli niti čuli dulje vrijeme. Zadnja dva dana, otkako sam saznao da je ubijena, u potpunom sam šoku, rekao je za Večernji list muškarac kojeg je majka ubijene Kristine Krupljan (18) prozvala kao muškarca s kojim je zatrudnjela njena ubijena kći.

Kristina je majku, čini se, uvjerila da je trudna s arhitektom. No, zajednički prijatelji ubijene Kristine te njenog ubojice i bivšeg dečka Davida Komšića (19) tvrde nešto sasvim drugačije.

– David i Kristina bili su zajedno skoro svaki dan, družili se, viđali i izlazili. Zajedno su bili i za Božić i na proslavi Nove godine, za Večernji je izjavila jedna Kristinina prijateljica. Unatoč višegodišnjem maltretiranju, Kristina je, tvrdi njena prijateljica, roditeljima lagala s kim se nalazi pa postoji mogućnost da je dijete koje je nosila bilo upravo Davidovo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here