Mračna strana Johnny Deppa: Amber je pokušao ugušiti jastukom!

0
316

Dok odvjetnici Johnnyja Deppa glumca pokušavaju predstaviti kao čovjeka koji ni mrava ne bi zgazio, razotkrivena je i druga, mračna strana holivudskog zavodnika.

Glavna vijest showbiznisa u zadnjih je nekoliko dana razvod Johnnyja Deppa i Amber Heard koja ga je optužila za psihičko i fizičko zlostavljanje te zatražila zabranu pristupa, piše Daily Mail.
Amber se na sudu pojavila s masnicama na licu, a sudac je uvažio njezin zahtjev te joj je odobrio zabranu pristupa. Ipak, ovaj incident nije bio jedini.

Johnny je jednom prilikom tijekom pijanog napada bijesa Amber pokušao ugušiti jastukom. Ovo je otkrila prijateljica glumice koja tvrdi kako joj je Amber poslala poruku nakon tog napada koji se navodno odigrao prošlog prosinca.
Prijateljica kaže kako je potom otrčala u Amberin stan u Los Angelesu gdje ju je pronašla pretučenu i u modricama, a pramen kose joj je bio počupan s glave.

“Tog mi je dana rekla da se boji za svoj život”, tvrdi anonimna prijateljica i dodaje kako to nije bilo prvi put da je Johnny pod utjecajem alkohola napao svoju tadašnju suprugu.
Mediji navode i kako je glumac bio jako ljubomoran zbog Amberina bliskog prijateljstva s manekenkom Carom Delevingne, a plašio se da ga supruga s njom vara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here