Livnjak kamenjem napao Borjanu Krišto pred njezinom kućom pa uhićen zbog ugrožavanja sigurnosti

0
260

Djelatnici PP Livno malo prije sinoćnjeg mraka zaprimili su dojavu da je oko 16,30 sati nepoznata osoba došla pred dvorište obiteljske kuće u livanjskoj Ulici Zgona, vlasništvo Borjane Krišto, rođene 1961 godine u Livnu, inače dopredsjedateljice Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, doznaje Pogled.ba. Naime, uz psovke i vrijeđanje, mlađi napadač je bacao kamenje prema Borjani koja se nalazila u dvorištu.

– Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno i tom prilikom u dvorištu obiteljske kuće pronašli dva manja kamena i izvan dvorišta dva kamena, a operativnim radom na terenu pronađen je F. K., rođen 1991 godine u Livnu, te uhićen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ugrožavanja sigurnosti. Daljni operativni rad je u tijeku- navode iz MUP-a Herceg- bosanske županije. Prema neslužbenim informacijama, i počinitelj je prezimena Krišto, a kao motiv se spominju posljednji medijski natpisi o donacijama.

– Riječ je o Franji i još je u policiji, pa ne znamo puno o ovom incidentu. Koliko je nama poznato, iako su istog prezimena, on i Borjana nisu u rodbinskoj vezi, nego su odnedavno daljni susjedi. Inače, Franjo je mostarski student. Možda je već i završio faks, bio je pri kraju. Istina je da se spominju te donacije kao motiv- kažu Livnjaci za Pogled.ba.

R.Soldo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here