Klopp brani pijanog Rooneya: Pa sve legende su pile i pušile

0
241
Football - Liverpool v Rubin Kazan - UEFA Europa League Group Stage - Group B - Anfield, Liverpool, England - 22/10/15 Liverpool manager Juergen Klopp Reuters / Phil Noble Livepic EDITORIAL USE ONLY.

Englesku su šokirale fotografije koje je objavio The Sun. Wayner Rooney jedva je držao oči otvorene nakon što je banuo na vjenčanje, a u obranu engleskog kapetana stao je Jürgen Klopp

Bio je toliko pijan da je jedva stajao. Nije ga bilo teško uočiti jer je na sebi imao engleski dres, ali bilo ga je gotovo nemoguće razumjeti, rekao je jedan od svjedoka za The Sun koji je objavio fotografije pijanog engleskog kapetana Waynea Rooneya.

Rooney je dan nakon pobjede protiv Škotske bio u hotelskom baru te je nenadano završio na vjenčanju koje se u tom trenutku održavalo u hotelu. Pio je cijelu večer, a otišao je u pet ujutro. Fotografije su izazvale zgražanje engleske javnosti i medija, a Rooney se ispričao preko zastupnika. U njegovu obranu stao je Liverpoolov menadžer Jürgen Klopp.

– Igrači su stalno pod mikroskopom i često se sve svodi na to da se nađete u krivo vrijeme na krivom mjestu. Ne znam gdje je bio Rooney, ali siguran sam da to ništa strašno, za par dana više se nitko ovoga neće sjećati – rekao je Klopp i dodao: – Današnja generacija igrača, i to ne samo u Engleskoj, su najveći profesionalci u povijesti nogometa. Svi legendarni igrači kojima se divite, pili su i pušili kao ludi, i unatoč tome su bili dobri nogometaši. Danas to više nitko ne radi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here