Kladionice su vidjele dovoljno: Mirko favorit uoči finala

0
2645
Zagreb, 09.03.2014. - U zagrebaèkoj Areni održan je kick boks spektakl 'Glory 14', a u glavnoj borbi Remy Bonjasky odlukom sudaca pobijedio je Mirka "Cro Cop" Filipoviæa. Na slici Mirko Filipoviæ. foto FaH/ Lana SLIVAR DOMINIÆ/ lsd

KLADIONICE su se opekle na Mirku u četvrtfinalu protiv King Moa i naučile su lekciju. Cro Cop nije bio favorit jedino u prvom meču na Grand Prixu, a kad su vidjeli u kakvom je stanju hrvatski MMA borac, Bookmakeri su promijenili priču.

Već protiv Baruta bio je izraženi favorit, a sa sličnim očekivanjima kladionice Filipović ulazi u finalni meč. U njemu će odnos snaga biti nešto izjednačeniji, no Cro Cop je i dalje blagi favorit, barem tako tvrde kladionice.
Blagu prednost dobio je Cro Cop s omjerom 1,70 na njegovu pobjedu, na deset kilograma težeg iranskog hrvača Aliakbarija omjer je 2,50.

Ulogu favorita Mirko je dobio na osnovu dosadašnjih borbi na Rizinovom završnom turniru, u dosadašnje dvije borbe znatno manje se potrošio nego Iranac, koji je meč protiv Heatha Herringa završio na “aparatima” i neće mu se biti lako oporaviti do podneva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here