Kanye West zbog sloma živaca završio u bolnici

0
460

Reper Kanye West sinoć je priveden u Los Angelesu te je zadržan u bolnici nakon što je doživio živčani slom, piše Daily Mail.

Njegovi prijatelji kažu kako su razlog njegovog “pucanja” problemi u braku s Kim Kardashian, paranoja oko njegovog rivalstva s Jay Z-om te njegova ljubomora prema Beyonce, prenosi Hina

Kanye je zadržan je na psihijatrijskom promatranju u medicinskom centru UCLA u Los Angelesu nakon što je kasno sinoć otkazao svoj koncert u tom gradu, ali i ostatak turneje. “U pitanju je smo veliki nedostatak sna”, objasnila je kratko za medije Kris Jenner dok su njegovi prijatelji dodali kako je znao ne spavati i do 48 sati u komadu.

Njegova supruga, jedna od najpoznatijih svjetskih starleta, Kim Kardashian navodno je trebala biti na gala večeri u New Yorku, no kad je čula vijest, odmah se uputila se u Los Angeles gdje se Kanye opirao hospitalizaciji pa je priveden u lisicama.

Nakon što se na koncertu u Sacramentu obrušio na Beyonce, Jay Z-a, Taylor Swift, Hillary Clinton i Marka Zuckerberga te bio izviždan, Kanye je završio u bolnici. Njegovi predstavnici nisu bili raspoloživi za izjave, a pretpostavlja se kako će reper zbog otkazivanja 22 koncerta izgubiti barem deset milijuna dolara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here