Kaley: Plastične operacije su najbolje što sam ikad napravila

0
458

Glumica poznata po ulozi Penny u seriji ‘Teorija velikog praska’ nikada nije skrivala da je otišla ‘pod nož’. Kaley si je, priznala je, korigirala nos te povećala grudi
Koliko god želiš voljeti svoju unutrašnjost… žao mi je, ali želim dobro izgledati i izvana, kazala je Kaley Cuoco (31) koja glumi Penny već deset godina. Glumica priznaje da joj je korekcija dijelova tijela za koje je smatrala da su joj nedostaci povećala samopouzdanje. – Prije nekoliko godina smanjila sam si nos. I povećala sam grudi. Nedavno sam stavila i filere u udubinu u vratu koju sam imala od dvanaeste godine – otkrila je Cuoco te dodaje da nije to napravila zbog muškarca niti zbog ikog drugog.

Glumica je također tek nedavno otkrila da joj od tjelovježbe najviše odgovara ‘vruća joga’. – Pokušala sam trčanje, bicikliranje, pilates i običnu jogu. No kada sam otkrila vruću jogu, zaljubila sam se. Najbolja stvar od svega je što sam na jogi i plakala, ali se toliko znojim, da se to niti ne primijeti – rekla je Cuoco koja u slobodno vrijeme voli i jahati. Osim tjelovježbe, Kaley pazi i na prehranu no katkad, priznaje, posustane i ode na veliki hamburger, krumpiriće i milkshake. ‘Penny’ je trenutno u vezi s jahačem Karlom Cookom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here