Kako su se poznate starlete hvalile milijunskim darovima Zorana Mamića

0
1773

Iako je na piku uvijek i u svakoj priči na starijem bratu Zdravku, podsjetimo kako je njegov mlađi brat, možda puno očitiji primjer i dokaz bogatstva koji Mamići imaju na svojim računima.
Oči javnosti uprte su u obiteljsku kuću braće Mamić gdje je USKOK iznenada, u ranojutranjim satima, napravio premetačinu zbog sumnje ua utaju poreza. Braća Mamić nalaze se u nimalo zavidnoj situaciji. Iako se godinama priča i javna je tajna kako se u Dinamu vrše sumnjivi transferi te kako je Zdravko Mamić jedan od onih nedodirljivh, čini se kako je USKOK odlučio stvari uzeti u svoje ruke i istražiti opravdanost sumnje za utaju poreza. Osim braće Mamić, Zdravka i Zorana Mamića, pod istragom je i Vrbanović koji je bio direktor Dinama do 2012. godine nakon čega je otišao u Hrvatski nogometni savez,a trenutačno se nalazi u Norveškoj.

Iako je na piku uvijek i u svakoj priči na starijem bratu Zdravku, podsjetimo kako je njegov mlađi brat, možda puno očitiji primjer i dokaz bogatstva koji Mamići imaju na svojim računima. Naime, prema pisanju medija, prije otprilike pet godina, Zorana je zavela poznata starleta Mateja Hohnjec, mlađa sestra Stefani Hohnjec koja se u medijima hvalila kako je na poklon od svog dečka, između ostalog, dobila i skupocjeni BMW.

Upravo u to vrijeme, povezivalo ju se sa Zoranom Mamićem pa ne čudi kako je stvoreno mišljenje kako je skupocjeni automobil dar sportskog direktora Dinama. ”Zoran Mamić mi je prijatelj i ne želim to komentirati. Ne bih ga htjela dovoditi u neugodnu situaciju. On je jako draga osoba i vrlo šarmantan i ne znam što u budućnosti može biti među nama. Isto tako, ne mogu reći da mi se ne sviđa i da nije pravi muškarac”, izjavljivala je Matea o sportskom direktoru Dinama, a u to vrijeme, vidi slučajnosti, svojoj prijateljici, također starleti Aleksandri Grdić, za rođendan je darovala Lanvinovu haljinu vrijednu čak 25 tisuća kuna, cipele YSL te remen priznate modne marke Bottega Veneta, no Matea poriče da je financira bogati ljubavnik već je kazala, ”zarađuje sama”.

Oženio je osam godina mlađu Anu

Zoran Mamić i njegova druga supruga Ana Šikić ne mogu se često sresti u javnosti na nekom od društvenih događanja, pa je tako njihovo pojavljivanje na donatorskoj večeri HDZ-a u zagrebačkom hotelu Westin, itekako privuklo pozornost medija. Mamić je u drugom braku od lipnja 2014. godine, a ovo mu je drugi brak nakon što je 17 godina proveo s Vanjom Mamić, u kojem je dobio dvoje djece.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here