Kako se riješiti zubobolje za 2 minute – djeluje čudesno

0
215

Jedna od najgorih boli je upravo zubobolja. Ovaj trik spasit će vas do odlaska kod zubara jer će bol nestati vrlo brzo. Radi se o metodi koju ljudi koriste od davnina.

Klinčić je od davnina poznat kako vrlo ljekovit začin. Na primjer, u Indiji ga koriste još i danas, i smatraju ga najboljim prirodnim lijekom protiv zubobolje. U stara vremena koristili su ga i za uklanjanje neugodnog mirisa iz usta. On sadrži tvari koje imaju anestetsko i protuupalno djelovanje.

Njime možete zaustaviti zubobolju za svega dvije minute. Za to možete koristiti cijeli klinčić, njegov prah i ulje. Za koju god metodu se odlučili, najprije isperite usta toplom slanom vodom.

Tri metode ublažavanja boli:

-Cijeli klinčić Dva, tri klinčića stavite u usta, pokraj zuba koji boli. U ustima će malo omekšati, a tada ih lagano žvačite jer će na taj način iz njega izaći još više ljekovitih tvari.

-Prah klinčića Uzmite malo praha i stavite ga između zubnog mesa i obraza pokraj zuba koji vas boli.

-Ulje od klinčića Za njega kažu da pomaže najbrže. Pomiješajte nekoliko kapi ulja sa pola žlice maslinovog ulja. U to uronite komadić vate (ili štapić za uši) pa lagano tapkajte po mjestu koje vas boli. Vrlo brzo ćete osjetiti olakšanje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here