Jolie tetovažom pokušala spasiti brak s Pittom

0
455

Tetovaže su ih trebale povezati kao muža i ženu i ojačati njihov brak. Ipak, čini se da nisu pomogle jer je nekoliko mjeseci kasnije par objavio da je njihovoj ljubavnoj idili došao kraj

Angelina Jolie (41) velika je ljubiteljica tetovaža. a upravo je njezin omiljeni, tattoo majstor, bivši budistički redovnik Ajarn Nu Kanpai zaslužan za posljednju sličicu koja se smjestila na koži holivudske glumice.

Naime, on joj je prije nešto malo više od godinu dana dopunio tetovažu na leđima, a sada su se fotografije iste pojavile i na društvenim mrežama. Brad Pitt (52) je u međuvremenu tetovirao budistički simbol.

Inače, tetovaže su ih trebale povezati kao muža i ženu i ojačati njihov brak. Ipak, čini se da nisu pomogle jer je nekoliko mjeseci kasnije par objavio da je njihovoj ljubavnoj idili došao kraj. Gumica i uskoro bivši suprug usred su turbulentne brakorazvodne parnice. Iako imaju šestero djece, od kojih troje biološke, Angelina ne odustaje od proširenja obitelj. Navodno se boji dana kada će njena djeca odrasti i napustiti obiteljski dom. – Smatra da ima dobre uvjete, djeca ju čine sretnom – rekao je glumičin prijatelj koji tvrdi da se Jolie sprema posvojiti još djece.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here