Izvanredni prof. dr. Z. Galić od FABUS-a do LOGOS-a

0
827

Slobodna Bosna je, objavila informaciju da je Zoran Galić, direktor GP BiH, izvanredni profesor na Višoj školi LOGOS u Mostaru.

LOGOS je u vlasništvu Milana Ševe, blagajnika u ZZO ZHŽ, zastupnika u Skupštini ZHŽ i utjecajnog člana HDZ BiH, čija se sva obitelj već 7 godina bavi obrazovanjem za odrasle, a od prije dvije godine i za mlade.

Međutim, zbog činjenice da na školi LOGOS predaje “izvanredni prof. dr.” Zoran Galić, čija temeljna diploma ekonomiste s FABUSA, stjecana u restoranu Otok pored Gruda, nije zakonita, već lažna, kao i svih drugih 127, ovu bi školu mogao zadesiti serijal skandala.

Galić, dr. znanosti i k tome profesor, samo je priča bezvrijednog društva, kojeg su stvorili političari iz HDZ BiH. Diplome FABUS je Vlada ZHŽ financirala iz svog proračuna, što je davne 2006. godine potvrdio ondašnji ministar MUP-a ZHŽ Ivan Paponja.

Posljedice po status diploma sa LOGOS-a svakako neće biti male. Napokon je vrijeme da pravna država uzme stvari u svoje ruke.

Uprava škole se mjesecima reklamira kako je akreditirana, tj. da njihove diplome vrijede u cijeloj Europi. Što će biti s diplomama u čijem stjecanju znanja sudjeluje Galić nije poznato.

Studente osigurava Croatia osiguranje d.d., ali malo je vjerojatno da su i diplome osigurane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here