HSP ostaje bez Zdenka Dominovića

0
409

Jedan od najaglinijih novotravničkih vijećnika i proslavljeni bojovnik na novotravničkom bojištu, Zdenko Dominović, podnio je ostavke na sve funkcije u HSP-u. Na ovaj način HSP BiH gubi najsnažniju političku figuru u središnjoj Bosni.

Predsjednik OO HSP BiH Novi Travnik i Općinski vijećnik Zdenko Dominović podnio je neopozivu ostavku na sve funkcije u HSP-u, piše novitravnik.ba

Zdenko Dominović podnio je neopozivu ostavku na sve stranačke funkcije, mjesto Predsjednika OO HSP Novi Travnik, najčasniju funkciju u HSP-u Predsjednika Zajednice hrvatskih branitelja “Vitez Blaž Kraljević”, kao i na funkciju Glavnog stana HSP BiH.

Razlog zbog kojeg Dominović daje ostavku na sve funkcije u stranci leži u neslaganju sa stavovima delegacije stranke na čelu sa Stankom Primorcem, predsjenikom HSP-a BiH, odnosno zbog aktiviranja suradnje sa HDZ-om BiH.

“Sa nekim stavovima stranke ću se apsolutno složiti, osim sa jednom rečenicom, koja vjerovatno nekima i nije bitna, ali meni itekako jest, a to je rečenica koja glasi ovako:

“Izaslanstvo HSP-a BiH daje potporu Draganu Čoviću u nastojanju da kroz Hrvatski narodni sabor (HNS) riješi poziciju hrvatskog naroda u BiH”, istaknuo je Dominović”

“HSP BiH unutar HNS-a ima beznačajnu ulogu u donošenju bilo kakvih odluka, te im HSP treba samo kao povijesni brend koji se ogleda kroz ime stranke. Posljednjih mjeseci svjedoci smo organiziranog uništavanja braniteljske populacije, a svi znamo tko stoji iza toga”, poručuje Zdenko Dominović.

Dominović i dalje ostaje Općinski vijećnik, samo zato kako kaže da može narodu ukazivati na neispravnosti i kriminal koji provodi načelnik Lendo zajedno sa svojim koalicijskim partnerima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here