Gigi: ‘Mandžukić je agresivna gorila, ugledajte se na njega’

0
248

Gianluigi Buffon izjavio je kako, ukoliko žele osvajati trofeje, igrači Juvea trebaju još veću glad za pobjedama. Kao primjer igrača s pravim pristupom igri izdvojio je Mistera No Good, Marija Mandžukića

Juventus je u utorak porazio Napoli s 3-1 (0-1) u prvoj utakmici polufinala talijanskog kupa. Igra koju su pokazali nogometaši ‘stare dame’ dokazala je da je i ove sezone Juve spreman za najveće domete. Dugogodišnji kapetan Juventusa i talijanske nogometne reprezentacije Gianluigi Buffon izjavio je kako se cijela momčad u pristupu igri treba ugledati na Marija Mandžukića.

– Ako želimo uspjeti, ako želimo trofeje, svi se moramo ponašati kao Mandžukić, on je naša agresivna gorila – rekao je ‘Gigi’ insinuirajući pristup igri koji želi da imaju njegovi suigrači. – Želja za pobjedom, natjecateljski duh, da ne kažem – natjecateljski ‘bijes’, ono je što razlikuje prosječne ekipe od onih što stalno pobjeđuju.

To želim od svojih suigrača – jasan je bio Buffon, koji ove sezone Juve predvodi do šestog uzastopnog naslova talijanskog prvaka, a ne kriju da idu i po titulu u Ligi prvaka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here