Foxx i DiCaprio dolaze u Dubrovnik

0
310

Leonardo DiCaprio izvršni je producent filma ‘Robin Hood: Origins’ koji će se snimati u Dubrovniku. Među glumačkom postavom je i Jamie Foxx te još nekoliko, za sada neimenovanih, oskarovaca.

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić najavio je snimanje najvećeg filmskog spektakla u hrvatskoj povijesti u produkciji studija Lionsgate. Film ‘Robin Hood: Origins’ nadmašit će sve dosadašnje produkcije u Dubrovniku, kao što su Igre prijestolja i Ratovi zvijezda.

Film će se snimati u siječnju i veljači iduće godine, a osim producenta Leonarda DiCaprija, na naš jug doći će i Jamie Foxx te još četvero ili petero oskarovaca, otkrio je Vlahušić, piše dubrovački.hr.

‘Robin Hood: Origins’ zamišljen je kao najmračnija ekranizacija priče o nesebičnom junaku iz Sherwoodske šume do sada, a režirat će ga Otto Bathurst. Scenarij potpisuje Joby Harold. Dubrovnik će za potrebe filma ‘glumiti’ Nottingham.

Robin Hooda utjelovit će zvijezda ‘Kindsmana’, Taron Egerton, a njegovu Marian glumit će Eve Hewson. Foxx će utjeloviti Little Johna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here