Emotivna poruka Ivana Dodiga: “Nije lako podnijeti poraz kad je tako malo falilo do pobjede”

0
225
Zagreb, 26. studenoga 2016. Drugog dana finala Davis Cupa između reprezentacija Hrvatske i Argentine na teren su izašli Marin Čilić i Ivan Dodig, koji su zaigrali protiv argentinskog para, Juana Martina del Potra i Leonarda Mayera. Na fotografiji Marin Čilić, Ivan Dodig, Željko Krajan. foto HINA / Daniel KASAP / mm

HRVATSKI tenisači još se oporavljaju od tri dana ludila u zagrebačkoj Areni gdje su u dramatičnim okršajima s Argentinom izgubili finale Davis Cupa. Preudna je bila nedjelja u kojoj su Marin Čilić i Ivo Karlović izgubili odlučujuće mečeve pred više od 10 tisuća navijača.

Nije im bilo lako pomiriti se s porazom, a pogotovo jedinom tenisaču koji u ovom finalu nije poražen. Ivan Dodig, koji je u subotu donio Hrvatskoj pobjedu u paru s Čilićem, dan nakon finala oglasio se emotivnom porukom.

“Nije lako podnijeti poraz kad je tako malo falilo do pobjede. Ipak, ponosan sam jer smo dali sve od sebe. Hvala svima koji ste nas podržali u pobjedi i porazu”, napisao je Dodig na svom Instagramu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here